Har du erfarenhet av arbete som redovisningskonsult/redovisningsekonom? Vill du ha mer tid med familjen?

Vi tänker att du idag kanske har lång restid till ditt arbete och vill arbeta i din hemkommun eller grannkommun. Om du idag pendlar en timme per dag (30 min enkel väg) så får du ca en halv arbetsvecka i månaden extra med familjen. Det kan vi erbjuda om du bor i närheten.

Information om uppdraget:
Handenrevisorerna är ett familjeägt företag som grundades 1981. Vi har lång erfarenhet inom revision, redovisning och rådgivning. Vi hjälper våra klienter med allt från löpande bokföring till komplexa bolagsfrågor. I dagsläget är vi åtta anställda och vi växer.

Handenrevisorerna ligger mittemot Port 73 i Handen, Haninge, ett stenkast från motorvägsavfarten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningskonsult:
- Löpande bokföring
- Månadsbokslut och årsbokslut
- Deklarationer
- Kundkontakt och rådgivning mot kund

Detta söker vi:
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna Yrkeshögskola inom redovisning.
- 1-2 års erfarenhet som redovisningsekonom/redovisningskonsult inom redovisningsbyrå, med god erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
- Mycket god datorvana.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig, kunskapstörstig, positiv och driven. Du har ett proaktivt arbetssätt och ett kvalitetstänk. Du är van att ta eget ansvar och planera din tid.

Välkommen med din ansökan (fyll i formuläret nedan, CV och personligt brev) redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

 

 

Sök tjänsten: